Zlepšený výkon na body nestačil


18.02.2023

Další díl záchranářské mise se jmenuje SKK Náchod. Náš soupeř sice v letošní sezóně zdaleka nepůsobí suverénním dojmem, ale to nic nemění na jeho kvalitě, která je navíc umocněna domácím prostředím. My navíc vstupujeme do utkání v oslabené sestavě, když k neúčasti Lucky Varmužové se přidala Lada Hessová.

Zápas otevíráme dvojicí Daniela Pochylová (543) a Marta Kořanová (539). Daniela začala skvěle, když si na úvodních dvou drahách vypracovala nadějný náskok o který v závěru o pouhé dvě kuželky přišla. Marta vybojovala pro nás první dílčí bod o kterém rozhodla již po třech drahách. Ve třetině tak máme smírný stav a naše ztráta je pouhé dvě kuželky.

V prostřední části nastupují Lenka Findejsová (539) a Monika Kalousová (550). Lenka evidentně nebyla ve své kůži a když k tomu připočteme skvěle hrající soupeřku byl výsledek jasný, naproti tomu Monča opět sahala po bodu, aby nakonec jen remizovala, což značí průběžný stav před závěrem 1,5:2,5 a ztrátu 72 kuželek.

V závěru se o malý zázrak pokusí Karoline Utíkalová (550) a Terka Krákorová (587). Kerda neměla proti nejlepší hračce domácích příliš mnoho šancí a tak náš druhý celý dílčí bod získala Terka, jenž stanovila konečný výsledek na 2,5:5,5 (3304:3417). Bohužel tedy ani druhý pokus o zisk bodů nevyšel, ale podali jsme mnohem lepší výkon než v úvodním utkání.

 

skk_primator_nachod-skk_rokycany_18.2.2023