Ženy v poháru ČKA končí


14.01.2024

Úvodní duel na drahách našich soupeřek se nám příliš nevydařil (porážka 1:5 a 7,5:8,5 na dráhy), ale pohárová matematika je někdy neúprosná a zajíci se počítají až po honu.

V první čtveřici se o vykřesání jiskřičky naděje pokusily Lada Hessová (515) a Daniela Pochylová (509). A upřímně řečeno sice ještě žijeme, nicméně ve druhé polovině už nesmíme zaváhat. Lada po úvodní prohrané dráze již soupeřce nedala šanci, naproti tomu Daniela získala pouze jednu dráhu a po podprůměrném výkonu tak v poločase držíme vyrovnaný stav 1:1, stejně i 4:4 na dráhy a k dobru máme 14 kuželek.

Naděje zhasla již po první dráze druhé půle, když dnes naše nejlepší hráčka Lenka Findejsová (529) dostala od soupeřky naloženo 35 kuželek. Co bylo platné, když další dvě dráhy vyhrála, aby soupeřka na poslední dráze pečetila postup. Monika Kalousová (517) skvěle začala vítěznou první drahou, ale to bylo z její strany všechno. Prohráváme 1:5 (2070:2108 a 7:9 na dráhy) a naše cesta v poháru ČKA končí již v 1. kole. Nezbývá nic než se soustředit na ligové boje a hned za týden máme doma příležitost na reparát, neboť přijede lídr soutěže SK Žižkov Praha.

 

skk_rokycany_-_usti