Ženy proti Slavii neuspěly


20.03.2022

Po sobotním výprasku od Jihlavy jsme dnes přivítali v dohrávce posledního podzimního kola tým pražské Slavie. Slavia je svoji kvalitou ještě o level výše než Jihlava a tak nás nečeká žádná selanka.

Změnou hned na úvod byla otvírací dvojice, kterou dnes tvořily Míša Provazníková a Bára Janyšková.

Míša (535) ani v tomto utkání nepřekročila svůj stín a na svoji dobře hrající soupeřku nestačila. Bára (574) nezachytila nástup soupeřky, která měla vynikající půlku (321). V té druhé však zcela odešla a jen se štěstím získala bod. Po první čtveřici tedy prohráváme 0:2 s mankem 53 kuželek.

Do prostřední části nasazujeme Lindu Lidman (566) a Simonu Koutníkovou (552). Obě naše opory tento víkend nezastihl v optimálním rozpoložení. Simča sice vyhrála úvodní tři dráhy, čímž získala bod, ale na té poslední celý svůj náskok ztratila, což v dané chvíli lze považovat za klíčové. Linda taktéž zvítězila, i když tady by se slušelo říci, že se soupeřka porazila sama. Před závěrem je tudíž srovnáno 2:2, ale stále máme mínus 26 kuželek.

Osud utkání mají tedy v rukou Terka Krákorová (556) a Lenka Findejsová (549). Terka hrála s jednou z nejlepších tuzemských hraček Olgou Hejhalovou a k bodovému zisku jí chybělo kousek štěstí. Lenka se taky rvala jako lvice, ale ani zde se bohužel nezadařilo. Prohráváme 2:6 (3332:3379), ale oproti sobotě se nemáme zač stydět. K vytouženému bodu nám chybělo 7 kuželek.

 

skk_rokycany-kk_slavia_praha_20.3.2022