Závěr memoriálu Vladislava Charouze


15.01.2023

Závěrečné hodnocení 2. ročníku memoriálu Vladislava Charouze 2023

Skončil nám další ročník turnaje dvojic, který jsme druhým rokem věnovali památce zesnulého Vladislava Charouze, dlouholetého předsedy klubu a věrného fanouška.

V letošním ročníku našlo cestu na naši kuželnu celkem 117 dvojic. Náš turnaj nerozlišuje registrované a neregistrované hráče, stejně tak ani pohlaví. Zkrátka všichni se poměřují se všemi a v tom vidíme kouzlo soubojů na drahách, kde vedle sebe může nastoupit špičkový hráč s úplným začátečníkem, který si chce jen zahrát pro radost na kvalitní kuželně. Turnaj byl začleněn mezi kvalifikační turnaje MČR dvojic, kde svádí souboj přihlášené dvojice o postup na Mistrovství ČR v kategorii mužů, žen a smíšených dvojic. V letošním ročníku na naši kuželnu zavítalo 6 mužských, 4 ženské a 17 smíšených dvojic usilujících o postup na MČR. Postoupit může vždy jen nejlepší dvojice v dané kategorii.

Velký počet zúčastněných je také mezi neregistrovanými hráči a to celkem 28 dvojic a to nepočítáme hráče, kteří si k sobě našli parťáka hrajícího oficiální kuželkářské soutěže.

Všem velice děkujeme za podporu našeho klubu v podobě startovného a těšíme se na další ročník, který bude začínat opět na začátku příštího roku 2024.

Za SKK Rokycany, organizační pracovník klubu Pytlík Roman

vlcha_23_vysledky_14

 vlcha_23_vysledky_nere