Z Kosmonos vezeme kanára


02.12.2023

K poslednímu podzimnímu utkání zajíždíme na dráhy týmu KK Kosmonosy. Domácí hráči uzavírají elitní čtyřku, zatímco my jsme jen zásluhou horšího skóre na vynikající 2. příčce. Vzhledem k souběžně probíhajícímu utkání našeho áčka vstupujeme do zápasu v mírně oslabené sestavě.

V úvodní čtveřici nastupují Libor Bureš (508) a benjamínek Michal Pilař (532) a vstup do zápasu to rozhodně úspěšný nebyl. Libor dnes vůbec neměl svůj den a přestože soupeř nepředvedl nic oslnivého na zisk bodu mu to stačilo. Michalovi trvalo celou polovinu než se sžil s prostředím. Druhá půlka byla již velmi dobrá, ale na zisk bodu bylo daleko. Po první třetině tak prohráváme 0:2 s mankem 71 kuželek.

S tímto nepříznivým stavem se v prostřední části pokusí něco udělat Jirka Vavřička (529) a Tomáš Havel (552). V této fázi ovšem domácí hráči předvedli skvělé výkony proti nimž jsme neměli sebemenší šanci. Průběžný stav před závěrem 4:0 a rozdíl 195 kuželek je dosti vypovídající a o osudu utkání je prakticky rozhodnuto.

V závěru jsme věřili alespoň v drobnou korekci, ale ani ta nepřišla. Oba naši hráči Roman Pytlík (549) i Martin Prokůpek (554) totiž své duely prohráli a my si vezeme potupného kanára. V posledním podzimním utkání sice prohráváme 0:8 (3224:3458), ale i tak musíme hodnotit účinkování naší rezervy jako úspěšné.

 

kk_kosmonosy_-skk_rokycany_b_2.12.2023