Výsledková mizérie na pokračování


18.11.2023

V dalším interligovém utkání hostíme hráče KK Slavoj Praha. Tento zápas by se dal nazvat duelem zklamaných, protože oba soupeři svá poslední utkání prohráli. Náš domácí výprask od nováčka Interu Bratislava máme všichni v živé paměti a podobně se naposledy vedlo doma i našemu soupeři, který nečekaně zaváhal s Husovicemi.

Do utkání jsme vstoupili s dvojicí Michal Bučko (568) a Roman Pytlík (580) a rozhodně to nebylo podle našich představ. Michal střídal dráhy jako den a noc, aby nakonec přišel o bod o čtyři kuželky. Roman držel krok se soupeřem první polovinu. Tu druhou už jednoznačně ovládl jeho soupeř a stanovil tak průběžný stav po první třetině na 0:2 s mankem 24 kuželek.

Těžký úkol stál v prostřední části před Radkem Hejhalem (633) a Michalem Jiroušem (619), ale oba zkušení borci tuto roli zvládli. Zdravotními problémy sužovaný Radek předvedl čtyři vyrovnané dráhy a díky tomu získal rozdílem devíti kuželek bod. Michal ve svém duelu jasně diktoval tempo hry, čímž vyrovnal průběžný stav na 2:2 a zároveň překlopil počet poražených kuželek o 19 na naší stranu.

V závěru se však žádné drama nekonalo. Oba naši hráči Milan Wagner (565) i Karel Koubek (568), kterého po první dráze vystřídal Vojta Špelina, na své soupeře vůbec nestačili a ještě víc prohloubili naši výsledkovou mizérii. Prohráváme zaslouženě 2:6 (3533:3597) a s těmito výkony není posun v tabulce příliš reálný.

 

utkani_skk_rokycany_-_kk_slavoj_praha_interliga