Vítězství s varovným vykřičníkem


14.10.2023

Podruhé v této sezoně se představujeme na domácích drahách. Soupeřem nám jsou hračky KK Kosmonosy, které by nás měly rozhodně více prověřit, než náš úvodní soupeř.

V úvodní čtveřici nastupuje k Ladě Hessové (532) Eva Kotalová (479). Lada neměla se soupeřkou moc práce, ale už předvedla mnohem lepší výkony než dnes. Pro Evu to byl první start v sezóně a výsledek tomu odpovídal, když vyjma jedné dráhy na svoji soupeřku nestačila. Po první třetině máme při smírném skóre manko 30 kuželek.

Toto se pokusí v prostřední části změnit Monika Kalousová (555) a Lucka Vrbatová (542). Monča rozhodla o zisku svého dílčího bodu již po třech drahách. Lucka neměla rovněž se soupeřkou vážnější problémy i když i ona jednu dráhu prohrála. Před závěrem tudíž vedeme 3:1 s náskokem 41 kuželek.

Závěr přinesl neuvěřitelné drama. Naše hráčky Lenka Findejsová (543) a Daniela Pochylová (533) pod dojmem náskoku nezachytily nápor soupeřek a těm se podařilo výsledek otočit tak, že před poslední drahou jsme prohrávali rozdílem 10 kuželek. V závěrečném vzepětí se nám povedlo převážit misky vah na naši stranu. Vítězíme po velice nepřesvědčivém výkonu 6:2 (3183:3167) a věřme, že průběh dnešního utkání bude dostatečným varováním do dalších zápasů.

 

skk_rokycany-kk_kosmonosy__14.10.2023