Vítězství po nepřesvědčivém výkonu


09.03.2024

V dalším utkání naší soutěže hostíme hračky Bižuterie Jablonec nad Nisou. S tímto soupeřem jsme již v letošní sezóně dvakrát hráli a vždy jsme odcházeli vítězně. Do zápasu nastupujeme značně oslabeni, neboť až do konce sezony se musíme obejít bez zraněné Lady Hessové.

Utkání otevíráme s dvojicí Andrea Pytlíková (425) a Alice Tauerová (514) a úvod se nám vůbec nepovedl. Soupeřky jakoby vycítily naše rozpoložení a doslova na nás vlétly. Průběžný stav 0:2 a mínus 131 kuželek hovoří za všechny komentáře.

Prostřední část přinesla přeci jen pozitivnější pohled, když obě naše hráčky Lucie Vrbatová (555) i Lenka Nováková (523) své duely ovládly a navíc překlopily poražené kuželky na naši stranu. Před závěrem tak máme smírný stav, ale my o 32 poražených kuželek více.

Závěr se odehrával v bohorovém klidu. Při kvalitě obou týmů bylo jasné, že o výsledku je prakticky rozhodnuto. Přesto se hostům povedlo výsledek zkorigovat, když svůj souboj nečekaně prohrala Monika Kalousová (516), naproti tomu dnes nejlepší hráčka utkání Daniela Pochylová (559) již žádné komplikace nepřipustila. Vítězíme i v oslabené sestavě 5:3 (3092:2939), ale žádný důvod k radosti mít nemůžeme.

 

skk_rokycany-tj_bizuterie_jablonec_nad_nisou_9.3.2024