Víkendový pelmel


08.03.2024

Tak se nám opět nachýlil konec týdne a to znamená další kolo mistrovských soutěží družstev. Všechna naše družstva (vyjma žen) zajíždí na dráhy svých soupeřů, ale to neznamená, že ty naše úplně vychladnou.

V sobotním dopoledni borci z Holýšova vyzvou aktuálně poslední tým tabulky Kuželky Aš. Hosté v dosavadním průběhu soutěže získali pouhé tři body a jejich šance na záchranu se pohybuje v oblasti teorie a v případě, že v sobotu nezískají dva body získají definitivu sestupu. Po tomto utkání nastoupí naše ženy proti hráčkám Bižuterie Jablonec nad Nisou. V tomto zápase jsou naše děvčata vysokým favoritem, ale bude nanejvýš zajímavé v jaké sestavě se podaří nastoupit.

V sobotním dopoledni se vypráví naše rezerva hájit první příčku do Podbořan. Domácí se propadli do pásma zavánějící sestupem a tak nás rozhodně nečeká žádná selanka.

Naposledy v letošní sezóně vypluje naše vlajková loď k našim východním sousedům. V pravé poledne nastoupí proti nováčkovi soutěže KK Inter Bratislava. Na podzim jsme na domácích drahách s tímto soupeřem vysoko prohráli, takže by bylo záhodno tyto účty vyrovnat.

Posledním naším zástupcem, jenž půjde v sobotu do akce je céčko, které se postaví rezervě SK Škoda VS Plzeň. Našim hráčům se podařilo etablovat do horní poloviny tabulky a rádi by tam setrvali i nadále.

V tradičním pondělním podvečeru se vydá déčko v dalším kole okresního přeboru do Plzně na Sokol, kde poměří síly s tamní rezervou. Po nevydařeném domácím duelu s CB Dobřany C má rozhodně co napravovat.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.