Víkendový pelmel


28.01.2022

Soutěže jednotlivců, pohárové utkání a mistrovské utkání, tak by se daly ve stručnosti charakterizovat události následujících třech dnů.

Na třech drahách si v sobotu dají dostaveníčko muži, ženy, senioři a seniorky, aby bojovali o postup na krajské přebory a o mistrovské tituly z mistrovství Plzeňska. Plzeňský Sokol je pořadatelem té nejprestižnější kategorie mužů. O šestnáct postupových míst se utká i osmička našich hráčů. Na mistrovství Plzeňského kraje, které se uskuteční 23. dubna v Dobřanech má jistý postup obhájce titulu Roman Pytlík.

Škoda Plzeň je pořadatelem kategorie seniorů. O patnáct postupových míst budou usilovat také dva naši zástupci Olda Lohr a Láďa Moulis.

Ženy a seniorky si dají dostaveníčko na našich drahách. V kategorii seniorek zastoupení nemáme, ale v ženách očekáváme doslova oddílové přebory. Čtveřice našich děvčat by měla opanovat postupové příčky i když Lenka Findejsová má coby obhájkyně titulu postup jistý. V každém případě to bude pro naše děvčata dobrá příprava na úvodní duel osmifinále poháru ČKA, které absolvují v neděli v Kosmonosech.

V pondělí pak udělá tečku céčko, které v dalším kole Sdruženého Přeboru Plzeňska hostí svoji jmenovkyni z TJ Dobřany.

O všech výsledcích našich hráčů vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň se těšíme na vaši návštěvu v sobotu či v pondělí v našem stánku.