Víkendová všehochuť


09.03.2023

Dnešní přehled víkendových utkání našich družstev bude poněkud chudší, neboť o víkendu se představíme pouze  čtyřikrát (tři mistrovská a jedno pohárová utkání). Každý z těchto duelů je však neobyčejně důležitý, což dokáží následující řádky.

Jako první zasáhne do mistrovských bojů céčko, jenž zajíždí do Holýšova, kde se v přímém souboji o 7. místo utká s tamní jmenovkyní.

Na našich drahách se bude v sobotu podávat pouze dvouchodové menu. Předkrmem bude doslova existenční duel našich žen s KC Zlín, kde nic jiného než vítězství nás neponechá v boji o udržení.

Hlavní chod bude interligový duel s nováčkem této soutěže hráči FTC KO Fiľakovo. I zde pro posílení naší pozice je povinnost zvítězit.

Neděle je určena pro odvetná utkání 1. kola poháru ČKA mužů. Áčko si bude napravovat reputaci v pravé poledne, kdy se po týdnu střetneme s hráči z Šumperku.

To béčko nakonec zajíždí do Duchcova až v úterý v podvečer. Situace před odvetou je pro nás natolik výhodná, že aktuálně druhý tým první ligy nemohl najít oboustranně výhodný termín.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a v sobotu i v neděli vás srdečně zveme do hlediště.