Víkend plný mistrovských a pohárových soutěží


03.03.2023

Je před námi opět víkend a s ním i naše pozvánka na utkání našich družstev.

V domácím prostředí si to v sobotním dopoledni rozdá céčko, jenž po dvou venkovních výhrách přivítá tým z popředí tabulky rezervu Škody Plzeň (mimochodem po tomto utkání se představí i její áčko v duelu s Holýšovem).

Ženy míří do moravské metropole, aby se v dalším záchranářském pokusu představily v Rosicích. Soupeřkami jim však budou úřadující mistryně republiky a momentálně vedoucí tým soutěže Slovan Rosice. A když dodám, že v dosavadním průběhu soutěže neokusily hořkost porážky, tím je řečeno vše.

S naprosto opačnými starostmi se potýká naše rezerva. Ta jede hájit první příčku na nepříliš padavé dráhy do Teplic, ale místo sobotního odpoledne bude o body bojovat až v neděli dopoledne. Po včerejší domácí předehrávce s Holýšovem však naznačila, že za současné formy se nemusí ničeho bát.

Neděli si naše družstva vyhranila pro pohár ČKA. Do něho svým úvodním duelem v Šumperku vstoupí naše áčko. Na úpatí Jeseníků bude hledat tu správnou cestu k toužebnému vrcholu.

Naproti tomu naše děvčata budou v nedělním dopoledni na vlastních drahách hájit náskok z prvního utkání v Praze na Konstruktivě.

Náš tradiční přehled utkání našich družstev zakončíme pozvánkou na pondělní podvečer, kdy se na našich drahách utká déčko s dalším týmem z popředí tabulky TJ Přeštice A.

O všech výsledcích našich družstev vás pochopitelně budeme aktuálně informovat na našich stránkách a při domácích soubojích vás srdečně zveme do hlediště.