Víkend plný kuželek


12.10.2023

Po pohárové přestávce přicházejí znovu ke slovu mistrovské ligové soutěže. Když k tomu připočteme ještě regionální, máme před sebou víkend nabitý kuželkami.

Vše vypukne již v pátek, kdy v dohrávce 3. kola okresního přeboru hostí déčko lídra soutěže rezervu Baníku Stříbro. Hosté jsou v utkání vysokým favoritem, ale naši hráči jistě neprodají kůži lacino.

V sobotním dopoledni zajíždí céčko do Havlovic, kde v loňské sezóně dokázalo zvítězit a bez šance není ani letos.

V sobotním odpoledni se prakticky ve stejný čas rozhoří boje na třech frontách. Naše vlajková loď vypluje směr Valašské Meziříčí a ráda by slavila premiérové letošní vítězství. Domácí před sezonou silně oslabili o svého nejlepšího hráče Rosťu Goreckého, takže se nabízí tuto možnost využít.

Naše rezerva míří do města Rumcajse a Manky Jičína a ráda by po vzoru tohoto slavného loupežníka vyloupila místní dráhy. Doufejme, že přitom nezabloudí v nedalekém lese Řáholci.

Na našich drahách se v sobotním dopoledni představí borci Holýšova, jenž změří síly s hráči Elektrárny Kadaň a rádi by navázali na skvělý výkon proti rezervě Slavoje Praha.

Po tomto předkrmu se představí naše ženy v duelu s KK Kosmonosy, které by měly prověřit naše postupové ambice.

Ještě že máme neděli na odpočinek, protože již v pondělním podvečeru uzavře nabitý program našich družstev opět déčko, které bude hostit céčko Sokola Plzeň V v jejichž dresu se představí dva naši bývalí hráči Olda Lohr a Jan Valdman.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách, ale rovněž vás rádi uvítáme v hledišti a následně v našem Sport baru.