Víkend plný kuželek


24.02.2023

Mistrovské soutěže družstev nabírají na obrátkách a o tomto víkendu máme všechny naše ligové zástupce doma, což je ta nejlepší výzva pro naše fanoušky.

V sobotu se bude podávat menu o třech chodech a každý slibuje úžasnou podívanou. Dopolední předkrm obstarají tradičně ženy, jenž přivítají štiku letošní sezóny hračky Valašského Meziříčí. Tu štiku jsme z našeho soupeře udělali tak trochu my, neboť v družstvu soupeře hostují naše hráčky Veronika Horková a Míša Provazníková. Těžký soupeř na jakýkoliv bodový úspěch, ale utkání v Náchodě nám ukázalo, že s maximálním nasazení a bojovností by to jít mohlo. Ještě kdyby bylo krapet toho štěstí...

Zlatým hřeben sobotního programu bude bezesporu interligový duel našeho áčka s vedoucím týmem soutěže ŠKK Trstená Starek. Hosté v dosavadním průběhu soutěže ještě ani jednou neprohráli, ale my věříme, že po sobotě tato statistika nebude platit. V nedělním dopoledni si střihneme ještě přídavek, když nás čeká odložené utkání s Lokomotivou Vrútky.

Také moučník má svou pikantní příchuť, neboť naše rezerva přivítá v regionálním derby rezervu CB Dobřany. Hosté nám na podzim uštědřili jednu ze dvou porážek, takže o motivaci máme postaráno.

Naše družstva v nižších soutěží zajíždí na dráhy svých soupeřů. V sobotu odpoledne míří céčko do Havlovic, kde se v dalším kole krajského přeboru utká s tamní rezervou. V pondělním podvečeru zajíždí déčko v dalším kole Sdruženého přeboru Plzeňska k těžkému utkání do Stříbra, kde se utká s týmem z popředí tabulky tamním céčkem.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách, ale především bychom vás rádi přivítali v hledišti. Vězte, že se bude nač dívat.