V Podbrezové se zázrak nekonal


24.09.2023

Po včerejším propadáku ve Fiľakovu nás dnes očekává jeden z největších favoritů soutěže ŠK Železiarne Podbrezová. V tomto utkání nemáme prakticky co ztratit, takže se můžeme soustředit pouze na své výkony.

V první polovině nastupují Michal Bučko (625), Radek Hejhal (586) a Milan Wagner (640). Bohužel štěstí se k nám obrátilo zády. Michal zprvu působil jako auto se zataženou ruční brzdou, ale jakmile se rozjel, soupeř viditelně znervózněl. O zisku bodu pro soupeře rozhodly dvě kuželky. Radek bohužel nenavázal na svůj včerejší výkon a přestože soupeř nepředvedl žádný zázrak na zisk dílčího bodu mu to stačilo. Milan si vzpomněl, že už kuželky někdy hrál a o zisku bodu rozhodl již po třech drahách. Škoda, že na té poslední dovolil soupeři snížit ztrátu. V poločase tedy prohráváme 1:2 s minimální ztrátou 13 kuželek.

Do druhé půle nastupují Míra Šnejdar (530), Karel Koubek (609) a Vojta Špelina (607). Míra dnes vůbec nebyl ve hře a jeho výkon neměl s interligou nic společného. Karel zaslouží plné absolutorium a od třešničky na dortu v podobě dílčího bodu jej dělila jediná kuželka. Vojta dnes předvedl mnohem lepší výkon než včera, ale o zisku bodu pro soupeře rozhodl drobný výpadek na druhé dráze. Prohráváme 1:7 (3597:3739). Výsledek je to trochu krutý, protože výkon domácích měl do ideálu daleko, ale my jsme toho nebyli schopni využít. Před světovým pohárem není situace nejrůžovější, ale tak zkušený mančaft by si s tím měl umět poradit.

 

zapas_sk_zeleziarne_podbrezova_-_skk_rokycany_interliga