Úspěšná mise dokonána


19.02.2023

Po zcela suverénním vítězství v Sučanech nastupujeme k utkání, které uzavře naši letošní misi na Slovensku v Rakovicich, kde se nám v poslední době docela daří. Přestože platí pravidlo, že vítězná sestava se nemění, tak u nás ke změně dochází, když Michala Jirouše nahrazuje Vojta Špelina.

Otevíráme stejně jako včera dvojicí Míra Šnejdar (645) a Radek Hejhal (613), akorát si své pořadí prohodili. Oba naši hráči se se soupeři vůbec nepárali, pouze Radek si na třetí dráze vybral oddychový čas a Míra jej napodobil na té poslední. Výsledkem je naše průběžné vedení 2:0 rozdílem 147 kuželek.

V prostřední části nastupují stejně jako včera Honza Endršt (587) a Milan Wagner (595). Honza svedl se soupeřem vyrovnanou bitvu o každou kuželku, aby ji o pouhé 4 klacky prohrál. To Milan neměl se soupeřem žádné slitování a nechal jej nadechnout až na poslední dráze. Před závěrem vedeme 3:1 s komfortním náskokem 164 kuželek.

Za prakticky rozhodnutého stavu nastupují v závěru Vojta Špelina (574) a Michal Bučko (592) se střídavými úspěchy. Vojta ve vyrovnaném souboji prohrál zásluhou slabší druhé dráhy a Michal si na začátku vypracoval náskok, který až do konce kontroloval. Vítězíme 6:2 (3606:3420), čímž jsme úspěšně završili poslední slovenskou misi.

 

zapas_tj_rakovice_-_skk_rokycany_interliga_2