Trpká ztráta ve Vrútkách


16.10.2022

Po zhruba 18 hodinách nastupujeme k dalšímu interligovému utkání proti Lokomotívě Vrútky s cílem odčinit včerejší nevýrazný výkon v Trstené.

Cestu za vítězstvím zahájili Milan Wagner (639) a Radek Hejhal (639). Úspěšnou interligovou premiéru má za sebou Milan, jenž po velmi dobrém výkonu nám připsal první dílčí bod, aby jej vzápětí doplnil i Radek, takže po úvodní čtveřici vedeme 2:0 s převahou 60 kuželek.

Na úspěšný začátek chtěli v prostřední části navázat Honza Endršt (606) a Michal Jirouš (568). Honza sice nepředvedl stejný koncert jako včera, nicméně na zisk bodu to stačilo. Naproti tomu pro Michala byla Slovenská mise trápení. Po včerejší "nakládačce" v Trstené musel zkousnout další ve Vrútkách. I díky tomu vedeme před závěrem 3:1, ale náš náskok se smrskl na polovinu (30 kuželek).

Velmi dobře rozehraný zápas jsme ztratili. Naši dotahováci na své soupeře nestačili. Vojta Špelina (596) tajemství drah ve Vrútkách opět neobjevil, takže jej od 66. hodu vystřídal Michal Bučko, ale na zvrat už bylo pozdě. S nadějí alespoň na zisk jednoho bodu jsme vzývali k Mírovi Šnejdarovi (590), ale jeho kolaps na poslední dráze pečetil konečný výsledek na 3:5 (3638:3674). Ztráta, která bolí. Opakuje se situace z loňského roku, kdy jsme po úspěšném vystoupení na Světovém poháru následující utkání prohráli. Jen doufejme, že tento výpadek byl ojedinělý a hned následujícím domácím duelem s Rakovicemi načneme novou vítěznou šňůru.

 

zapas_tj_lokomotiva_vrutky_-_skk_rokycany_interliga_1