Třaskavý kuželkářský víkend


15.03.2024

Přiznám se, že vymyslet příznačný titulek pro nadcházející víkend nebylo vůbec snadné. Jisté je, že naše dráhy budou tento víkend doslova hořet. Tolik důležitých utkání, které jsou na pořadu o tomto víkendu se na našich drahách už dlouho nehrálo.

V sobotu se bude podávat menu o třech chodech a každý z těchto pokrmů nese přívlastek atraktivní. Předkrm obstará céčko, jehož soupeřem bude lídr soutěže Sokol Plzeň V A. Hostům se v posledních zápasech příliš nedaří a jejich vedoucí pozice se značně otřásá, přesto však má svoji kvalitu a jakýkoliv bodový zisk by byl úspěchem.

Hlavní chod by se dal nazvat utkáním jara. V interligovém existenčním utkání přivítá naše áčko aktuálně poslední tým tabulky Sokol Husovice. Cenná výhra v Bratislavě nás od našeho protivníka odpoutala na tři body (my však máme o utkání víc) a případné vítězství by nám hodně pomohlo. Výkony našich hráčů na domácích drahách nejsou zrovna oslnivé, takže výsledek je otevřený.

Závěr sobotního programu bude patřit přímému souboji o první místo v druholigové tabulce. Naše rezerva přivítá momentálního lídra soutěže Slovan Kamenice nad Lipou. Na podzim jsme na drahách soupeře dost šťastně zvítězili a rádi bychom na tento výsledek navázali.

V sobotním odpoledni zajíždí naše ženy do Aše, kde jsme při prvním duelu s tímto soupeřem vytvořili rekord tamních drah. Otázkou zůstává v jaké sestavě jsme schopni nastoupit, neboť těch absencích je bohužel víc než dost.

Nedělní dopoledne bude patřit těm nejmladším talentům Plzeňského kraje. Na našich drahách se totiž uskuteční třetí turnaj Poháru mladých nadějí Západočeské oblasti.

V pondělním podvečeru se v dalším kole Sdruženého Přeboru Plzeňska utká déčko na našich drahách s Baníkem Stříbro C. Hosté okupují přední příčky tabulky, ale naši hráči by rádi přerušili černou sérii bez vítězství, která již obnáší tři zápasy.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách, ale především vás srdečně zveme do hlediště. Atraktivita a důležitost jednotlivých duelů si to přímo žádá.