To nejlepší nakonec


13.04.2024

V posledním domácím interligovém utkání hostíme nováčka soutěže Sokol Duchcov. Hosté se opírají o výkony reprezentanta Zdeňka Ransdorfa a Honzy Endršta, jenž v uplynulých deseti letech hájil barvy našeho klubu. Na podzim jsme na drahách soupeře těsně zvítězili a stejně se chceme rozloučit s domácím prostředí.

V úvodní čtveřici jsme tomu šli naproti, když Michal Bučko (591) i Radek Hejhal (624) se ztrátou jedné kytičky své duely vyhráli a k vedení 2:0 přibalili náskok 82 kuželek.

Prostřední část obvykle patří mezi naše slabší stránky. Dnes to tak úplně neplatilo, neboť tento úsek skončil nakonec smírně. O náš bod se postaral Karel Koubek (591), jenž musel čelit dvěma soupeřům (hosté střídali) a dnes nejlepší hráč utkání Milan Wagner (629) o svůj bod přišel doslova posledním hodem. Před závěrem tak vedeme 3:1 s převahou 128 kuželek a o výsledku je prakticky rozhodnuto.

V závěru pojistil naše vítězství Michal Jirouš (609), zatímco Vojta Špelina (573) přes slibný úvod svému soupeři podlehl. Vítězíme v nejlepším domácím výkonu 6:2 (3617:3488) a tím nejlepším způsobem jsme se rozloučili s interligovým domácím prostředí, kde nás čeká ještě odveta čtvrtfinále poháru ČKA s Přerovem a poté doufejme Final four.

 

utkani_skk_rokycany_-_tj_sokol_duchcov_interliga