Tajenka titulu nevyřešena


03.04.2022

K poslednímu utkání letošního ročníku interligy jsme zajížděli do Brna - Husovice a případná výhra by nás přiblížila vytouženému titulu. Na úvod jsme tentokrát postavili dvojici Michal Jirouš (577) a Míra Šnejdar (639). Michal střídal světlé okamžiky se slabšími, ale nakonec se štěstím urval bod. Míra dovolil soupeři na první dráze plichtu, ale v dalším průběhu už mu nedal šanci, čímž stanovil průběžný stav na 2:0 s náskokem 59 kuželek.

V prostřední části nastupují Dan Neumann (573) a dnešní oslavenec Vojta Špelina (612). Oba naše hráče malém stihl stejný osud, když oba vedli 2:1 na dráhy a vše nasvědčovalo tomu, že si  jdou pro body. Nakonec Dan náporu soupeře na poslední dráze neodolal, zatímco Vojta jej se štěstím odrazil. Před závěrem vedeme 3:1 s převahou 42 kuželek.

Závěr přinesl neskutečné drama. Domácí pod tíhou baráže hráli jako o život. Počet poražených kuželek se po každé dráze neuvěřitelně měnil. Nekonec se zastavil na 6 kuželkách ve prospěch domácích, ale protože Honza Endršt svůj duel vyhrál utkání skončilo smírně 4:4 (3586:3590). Remíza odsoudila domácí do baráže a my jsme stále ve hře o titul.

 

utkani_tj_sokol_husovice-brno_-_skk_rokycany_interliga