Světlo na konci tunelu


16.03.2024

Po šťastném vítězství v Bratislavě je před námi zápas roku, když hostíme aktuálně poslední tým tabulky Sokol Husovice. Přestože se nám na domácích drahách vůbec nedaří je našim jediným dnešním cílem dnes zvítězit.

V úvodní čtveřici jakoby chtěli Vojta Špelina (622) a Radek Hejhal (620) všechny tyto teorie vyvrátit. Skvělá a hlavně přesná hra znamenala vedení 2:0 s náskokem 54 kuželek. K tomu je nutné dodat, že ani soupeř nepředváděl žádné slabé výkony.

K prostřední části jsme vzhlíželi s obavami a ty rozhodně nebyly liché. Karel Koubek (580) a Milan Wagner (582) shodně těsně prohráli úvodní dráhu a to jakoby poznamenalo další průběh. Zatímco Milan po druhé remízové dráze už na víc neměl, Karel se přeci jen vzepřel osudu a poslední drahou zachránil alespoň půl bod. Před závěrem tak vedeme 2,5:1,5 s rozdílem 34 kuželek.

Nástup do závěrečné části patřil zprvu hostům, kteří již neměli kam uhnout. Postupem času však převzali iniciativu naši hráči Michal Bučko (570) a především Michal Jirouš (607). Soupeř se sice pokoušel všemi možnými dostupnými prostředky držet s našimi hráči krok, ale ti už komplikace nepřipustili. Vítězíme v nejlepším domácím výkonu 6,5:1,5 (3581:3479) a konečně vidíme světlo na konci tunelu.

 

utkani_skk_rokycany_-_tj_sokol_husovice_interliga