Sváteční neděle


09.02.2024

Dnešní titulek naši pozvánky je možná trochu netradiční, ale následující řádky vám prozradí, co tím chtěl básník říci. O tomto víkendu budou v akci všechna naše družstva a vyjma žen hrají na domácích drahách.

Sobotní dopoledne bude patřit céčku, které hostí tým z chvostu tabulky Sokol Pec pod Čerchovem a rádo by pokračovalo ve vítězné sérii. Náš soupeř však v posledním kole zdolal na domácích drahách lídra soutěže Sokol Plzeň V, takže jakékoliv podcenění není na místě.

Po skončení duelu céčka vyrukuje naše rezerva na tým SKK Bohušovice. Na podzim jsme na drahách soupeře prohráli a tak se v domácím prostředí pokusíme tuto bilanci vyrovnat a tím udržet kontakt s čelem tabulky.

Až na úpatí Jizerských hor míří ženy, aby v sobotním odpoledni poměřily síly s TJ Bižuterie Jablonec nad Nisou. Dráhy v Jablonci patří mezi nejtěžší, takže se dá očekávat tuhý a napínavý souboj.

A máme tu vyluštění výše uvedeného titulku. V neděli dopoledne zavítá na naše dráhy suverénní lídr interligy ŠK Železiarne Podbrezová. Náš soupeř v dosavadním průběhu soutěže neztratil ještě ani bod a zcela určitě chce v tomto duchu pokračovat i u nás. Naši borci po skalpu loňského šampiona ŠKK Trstená Starek však určitě neprodají kůži lacino.

V pondělním podvečeru přivítá déčko svoji jmenovkyni ze Slavoje Plzeň v pozici vysokého favorita. O tom do jaké míry papírové předpoklady náplní se stejně jako u výše uvedených můžete přesvědčit na vlastní oči.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách, ale především se na vás těšíme v hledišti. Vždyť start jednoho z nejlepších týmů Evropy je tím největším lákadlem.