Startuje jarní část mistrovských soutěží


12.01.2024

Zatímco na našich drahách doznívá 3. ročník Memoriálu Vladislava Charouze o slovo už se hlásí jarní část mistrovských soutěží družstev. Tento víkend jdou do akce tři naše týmy, takže si ve zkratce zmapujeme jejich počínání.

V sobotním dopoledni vyrazí do hlavního města naše rezerva, aby se v Praze - Bráníku utkala s posledním týmem tabulky KK Konstruktiva Praha. Dvě třetiny vyrovnaný duel z podzimu na našich drahách máme ještě v živé paměti a ani teď nás rozhodně nečeká nic lehkého.

Ve stejný čas rozehraje svůj mač v Újezdě sv. Kříže céčko. Domácí okupují horní patro tabulky a jakýkoliv bodový import by byl úspěchem.

Na našich drahách v sobotu dopoledne přeruší turnajové boje borci z Holýšova, kteří hostí silný celek Škody Plzeň a rádi by udrželi "domácí" neporazitelnost.

V neděli dopoledne vyvrcholí 3. ročník Memoriálu Vladislava Charouze a následně na něj přivítají ženy v odvetě 1. kola poháru ČKA hračky Lokomotivy Ústí nad Labem. Úvodní utkání se nám vůbec nepovedlo, ale naděje na postup umírá poslední.

V pondělním podvečeru vstoupí do jarní části okresního přeboru déčko, které zajíždí do Plzně na škodovku, kde se utká s tamním céčkem. Domácí jsou v tabulce naším nejbližším sousedem, takže to bude duel o 6. místo.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň vás tímto zveme do hlediště a k návštěvě našeho Sport baru.