Soutěže družstev se rozjíždí


16.09.2022

Po zahájení interligy o uplynulém víkendu se rozjíždějí ligové a nižší soutěže s jedinou výjimkou, kdy ženy zahajují svoji pouť až za týden.

Nabitý program bude na našich drahách. V sobotu se budou podávat dva chody. O předkrm se postará naše rezerva, která odstartuje boje ve 3. lize s týmem Kovohutě Příbram, jenž v uplynulé sezoně obsadil 4. příčku. Naši hráči po loňském 5. místě míří k příčkám nejvyšším, takže utkání slibuje zajímavou podívanou.

Na to bude chtít navázat zlatý hřeb sobotního programu, kdy ve druhém kole interligy hostíme Ježky z Jihlavy. Hosté v uplynulé sezoně bojovali do posledního kola o mistrovský titul, který jsme nakonec získali my, nicméně si nakonec spravili chuť vítězstvím ve Final four poháru ČKA. V úvodním kole zdolali doma nováčka z Hořic, byť to z jejich strany nebyla žádná smršť, ale vzpomeňme na naše trápení. Rozhodně se dá očekávat vyrovnaný duel, jenž stojí za shlédnutí.

Nové družstvo + nová soutěž = nová výzva. Tak by se dalo charakterizovat céčko, které vstupuje v sobotu do krajského přeboru. První zkouška bude z kategorie těch nejtěžších, neboť zajíždí na dráhy loni druhého týmu rezervy Sokola Kdyně.

V tradičním pondělním podvečeru zahájí své účinkování ve Sdruženém okresním přeboru déčko, domácím duelem se svoji jmenovkyní ze Slavoje Plzeň.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.