Soutěže družstev - díl druhý


23.09.2022

Dalším kolem pokračují mistrovské soutěže družstev, nicméně následující řádky trochu zpochybní výše uvedený titulek. Vstup do soutěží se našim družstvům vcelku vydařil, když kromě céčka všichni o uplynulém víkendu vyhráli. Dlužno ovšem dodat, že vítězné týmy měli výhodu domácích drah.

V nadcházejícím kole se o tuto výhodu bude opírat právě céčko, jenž v sobotním dopoledni bude hostit tým Sokolu Díly. Soupeř okupoval v uplynulém ročníku spodní část tabulky (9. místo) vstoupil do letošní sezóny domácí porážkou s TJ Dobřany B a tak věříme, že na našich drahách si první vítězství nezapíše. Pro úplnost dodávám, že po tomto utkání se rozhoří třetiligový boj mezi Kuželky Holýšov a Lokomotivou Ústí nad Labem.

Jiný třetiligový duel absolvuje v sobotním poledni naše béčko, jenž bude chtít navázat na svůj výkon z úvodního utkání s Příbrami. Tentokrát budeme hosty Jiskry Hazlov a rozhodně nás nečeká procházka růžovým sadem.

Se stejným pocitem pojedou naše děvčata ke svému úvodnímu (a tady je ten rozpor s titulkem) utkání do Jihlavy. Domácí hráčky jsou jedním z kandidátů na medailové příčky a tudíž zde můžeme jen překvapit.

V tradičním pondělním podvečeru zakončí představení našich družstev déčko, které zajíždí na horkou půdu do Stříbra, kde se utká s tamním béčkem a jakýkoliv bodový zisk by byl úspěchem.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a v sobotu vás zveme na návštěvu v našem stánku.