Sobotní trojchodové menu


20.10.2022

Den se s dnem sešel a máme tu zase víkend a to znamená další kolo mistrovských ligových soutěží a naše družstva se představí na domácích drahách. V sobotu se bude podávat trojchodové menu a vizitky našich soupeřů vzbuzují respekt.

Tradiční dopolední předkrm obstarají ženy, jenž přivítají soupeře z kategorie TOP - KK Slovan Rosice. Úřadující mistryně republiky a nedávno třetí tým Světového poháru má ve svém kádru reprezentantky Natálii Topičovou či Nikolu Tatouškovou, ale také hračky, které v uplynulé sezoně oblékaly náš dres Simonu Koutníkovou a Báru Janyškovou, takže pachatelky se vrací na místo činu.

Po takovém předkrmu vypadá hlavní chod jako moučník, ale interligový duel našeho áčka s TJ Rakovice má rozhodně svůj význam. Především by měl sloužit jako rehabilitace za nevydařenou slovenskou misi.

Závěrečný díl sobotní trilogie obstará béčko s TJ Teplice Letná a i naše rezerva má co napravovat z minulého týdne.

Naše družstva v nižších soutěží zajíždějí na dráhy svých soupeřů. V neděli po obědě bude céčko hostem ve Štruncových sadech rezervy Škodovky a v pondělním podvečeru zamíří déčko rovněž do Plzně, ale tentokrát na "Masnu", kde bude hostem Slavoje C.

O výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a v sobotu se na vás těšíme v hledišti.