Šlágr opanovali hosté


16.03.2024

Šlágrem tohoto druholigového kola je bezesporu duel vedoucích týmů tabulky. Na naše dráhy dorazil aktuálně lídr naší soutěže Slovan Kamenice nad Lipou. Na podzim jsme na drahách soupeře dost šťastně zvítězili, ale to by nás nemělo mást. Před námi je velice silný protivník s velkou diváckou podporou.

Utkání od úvodních hodů probíhalo v neskutečně bouřlivé atmosféře, které naši hráči Libor Bureš (550) a Pája Honsa (584) zpočátku podlehli. Postupem času se především Pája dokázal vzchopit a tak po první třetině registrujeme relativně přijatelný stav 1:1 s mankem 35 kuželek.

Prostřední část skončila rovněž smírně, když náš bod získal náhradník Pavel Andrlík mladší (512), zatímco Tomáš Havel (546) proti nejlepšímu hráči soupeře neměl sebemenší šanci. Před závěrem však při nerozhodném skóre 2:2 ztrácíme 100 kuželek.

V závěru nám naděje na zisk byť jen jediného bodu zhasla zhruba v poločase, když Martin Prokůpek (539) na svého skvěle hrajícího soupeře vůbec nestačil. Nakonec i nejlepší hráč utkání Roman Pytlík (612) musel o bod tvrdě bojovat téměř do posledního hodu. Prohráváme 3:5 (3343:3492) a v tabulce držíme 3. místo. Náš soupeř podal u nás výkon, jenž měl prvoligové parametry a zaslouženě se vyhřívá na čele tabulky.

 

skk_rokycany_b-tj_slovan_kamenice_nad_lipou_16.3.2024