Rumcajs u nás neloupil


02.03.2024

Z pozice lídra soutěže hostíme aktuálně poslední tým tabulky SKK Jičín. S postavení obou družstev se vítězství jeví jako povinnost, ale právě takováto utkání jsou nejvíc ošidná.

Do úvodní čtveřice jsme nasadili dvojici Vojta Špelina (609) a Pája Honsa (572) s cílem vytvořit si pohodovou pozici do dalšího průběhu utkání. Tento cíl se povedlo stoprocentně splnit, když oba naši hráči své souboje ovládli a do další fáze přinesli náskok 58 kuželek.

Prostřední část byla nakonec rovněž v naší režii, byť každý z našich hráčů dospěl k zisku bodu různým způsobem. Petr Fara (550) udolal svého soupeře až drtivým finišem, zatímco Martin Prokůpek (626) nedal svému soupeři sebemenší šanci. Před závěrem svítí na ukazateli skóre 4:0 s propastným rozdílem 167 kuželek a o výsledku je rozhodnuto.

V závěru bylo potřeba vyluštit poslední tajenku a to zda hosté odjedou s postupným kanárem. O to, že tomu tak nebude se "postaral" Tomáš Havel (552), když sice porazil soupeře na kuželky nikoliv však na dráhy. Pečeť na konečné vítězství tak dal Roman Pytlík (567). Vítězíme 7:1 (3476:3276), čímž jsme mírně snížili kriminalitu v našem regionu, neboť Rumcajs odjel z prázdnou.

 

skk_rokycany_b-skk_jicin_2.3.2024