Remíza s pachutí


19.11.2022

Po neúspěšné první Slovenské misi nás čekala druhá a očekávali jsme podstatně lepší výsledek než v té úvodní. Prvním soupeřem nám byl nováček FTC KO Fiľakovo, jenž v dosavadním průběhu soutěže nezískal ani bod.

Úvodní čtveřice skončila smírně, když Radek Hejhal (642) po úvodní rozkoukávací dráze v dalším průběhu nedal soupeři šanci. Naproti tomu finiš Honzy Endršta (598) už přišel pozdě, neboť k bodu scházely pouhé dvě kuželky. V celkovém součtu tak máme 39 kuželek k dobru.

V prostřední části nastupují Michal Bučko (595) a Míra Šnejdar (615) a misky vah se přiklánějí na naši stranu, když oba své duely vyhrávají, čímž stanovují skóre před závěrem na 3:1 s převahou 90 kuželek.

V závěrečné čtveřici měli nastoupit Vojta Špelina a Michal Jirouš (576). To sloveso měli je na místě. Bohužel hromadná nehoda uzavřela dálnici D1, což mělo za následek, že Vojta k utkání vůbec nedorazil. Vše tak leželo na Michalovi a ten tlak ustál. Po remíze 4:4 (3026:3489) však není jasné máme-li se radovat nebo smutnit.

 

zapas_ftc_ko_filakovo_-_skk_rokycany_interliga