Rehabilitace podpořená kanárem


02.03.2024

Po výprasku v Plzni na Slavoji hostíme v dalším kole krajského přeboru tým TJ Havlovice A. Náš soupeř se nachází v závěru tabulky, což nás staví do role mírného favorita. Do utkání jdeme oslabeni o našeho nejlepšího hráče Pavla Andrlíka mladšího, ale ani tato skutečnost nás této role nezbavuje.

Utkání otevíráme s dvojicí Honza Ungr (498) a Pavel Andrlík starší (537) a byl to úvod jak se patří. Honza skvěle začal, aby vzápětí si řekl, že je to příliš velká nuda a svůj souboj natolik zdramatizoval, že o jeho vítězství rozhodla jediná kuželka. Pavel neměl se soupeřem příliš mnoho práce a i přes ztrátu jedné kytičky zapsal pohodový bod. Po první třetině tak vedeme 2:0 s převahou 87 kuželek.

Do prostřední části nastupují čerstvý novomanžel Míra Novák (543) a náhradník Petr Bohuslav (548). Míra skvěle začal a o svém vítězství rozhodl prakticky již v poločase. Pak však mírně polevil a dobře hrající soupeřka vycítila šanci, kterou Míra záhy utnul. Petr se svým soupeřem prohrál úvodní dvě dráhy. Třetí mu však se štěstím (soupeři před posledním hodem došel čas) spadla do klína a tuto šanci už Petr nepustil. Před závěrem tak vedeme 4:0 s pohodlným náskokem 143 kuželek a osudu utkání je v podstatě rozhodnuto.

V závěrečné čtveřici nastupuje zkušenost v podobě Marty Kořanové (531) a Ládi Moulise (560) a hosté dopili kalich hořkosti až do samého dna. Oba naši hráči své duely vyhráli, byť Láďa si trochu pohrával se svojí nervovou soustavou. Nakonec se zrodil výsledek 8:0 (3218:2938), kterým jsme se rehabilitovali za nevydařené utkání minulý týden v Plzni na Slavoji.

 

skk_rokycany_c-tj_havlovice__2.3.2024