První krůček k záchraně se nezdařil


11.02.2023

Po zcela nevydařeném podzimu nás čeká nelehký boj o záchranu. První záchytným bodem je domácí duel s KK Jihlava. Na podzim jsme na drahách našeho soupeře dost nešťastně prohráli, tak proč nepokusit štěstí dnes.

Hned na úvod jsme nasadili naši novou posilu Moniku Kalousovou (533) a s ní v první čtveřici nastupuje Karoline Utíkalová (534). Monča do poslední dorážky sahala po bodu, ale nakonec slaví zkušenější soupeřka. Karoline po vyrovnané půlce ztratila šance na třetí dráze. Výsledkem je průběžný stav 2:0 a 45 kuželek pro hosty.

Prostřední část si vyhranily Terka Krákorová (574) a Daniela Pochylová (517). Terka jako správná kapitánka získala náš první a jak se později ukázalo jediný dílčí bod, naproti tomu Daniela neměla proti skvěle hrající soupeřce sebemenší šanci a tak při skóre 1:3 se naše ztráta prohloubila na 62 kuželek.

S tímto nepříznivým stavem se pokusí něco udělat Lada Hessová (515) a Lenka Findejsová (517), ale jejich úkol bude nesmírně těžký, neboť hosté mají v této fázi svoji nejlepší hračku Janu Braunovou. Bohužel snaha našich hraček na pohnutí stavem nestačila a hosté si odvážejí dva body za vítězství 7:1 (3310:3190). První krůček na cestě k záchraně se nezdařil, ale ještě spousta utkání je před náma.

 

skk_rokycany-kk_jihlava_11.2.2023