První jarní vítězství


12.02.2024

Po téměř měsíční pauze nastupujeme k dalšímu utkání okresního přeboru proti naší jmenovkyni ze Slavoje Plzeň, jenž se nachází na samém konci tabulky a na podzim jsme na jeho drahách díky skvělému finiši těsně zvítězili. Náš soupeř je ale poměrně rozehraný a tak nás nečeká rozhodně nic lehkého.

V úvodní čtveřici nastupují Michal Pilař (554) a Alena Nekulová (478) a byl to úvod z říše snů. Michal se vrátil do svého obvyklého módu a přestože soupeřka bojovala jako lvice příliš mnoho šancí neměla. Ála podala životní výkon a odměnou ji byl nejen nový osobní rekord, ale také zisk bodu. Po první třetině tak vedeme 2:0 s náskokem 102 kuželek.

V prostřední části se na totéž pokusí navázat Andrea Pytlíková (450) a Petr Bohuslav (556). Andrejka dnes neměla úplně svůj den a přestože výsledek na první pohled zase tak strašně nevypadá, na soupeře to nestačilo. Petr měl delší hrací pauzu, ale na jeho výkonu to vůbec nebylo znát a soupeři nedal ani "čuchnout". Před závěrem vedeme 3:1 s převahou 153 kuželek a o výsledku je prakticky rozhodnuto.

V závěru doslova zvedal diváky ze sedadel nádherný souboj Jirky Vavřičky (568), jenž ve výkonu utkání pečetil naše vítězství, zatímco Honza Beníšek (493) po slibném začátku svému soupeři podlehl. Vítězíme 6:2 (3100:2997) a opět zažíváme radostný pocit z vítězství.

 

skk_rokycany_d-tj_slavoj_plzen_d_12.2.2024