Prohra s obhájcem prvenství


16.09.2023

Los 8. ročníku interligy si s námi zažertoval. V úvodních dvou kolech narazíme na dva největší aspiranty na celkové vítězství. Na úvod nás na našich drahách navštívil obhájce prvenství ŠKK Trstená Starek.

Od úvodních hodů soupeř demonstroval svoji sílu. Naši hráči se v přípravě nenacházeli zrovna v nejlepším rozpoložení a to se zákonitě promítlo do jejich hry. Pája Honsa (596) rozhodně nepodal špatný výkon, ale na skvěle hrajícího soupeře nestačil. Míra Šnejdar (614) bojoval víc se sebou, než se soupeřem. Naštěstí výraznější rozdíl na druhé dráze rozhodl o zisku dílčího bodu pro nás, což značí průběžný stav 1:1, ale manko 37 kuželek.

Prostřední část byla plně v režii hostí. Naši hráči Milan Wagner (559) (kterého od 66. hodu vystřídal Karel Koubek) i Michal Jirouš (571) nedokázali tomuto tlaku čelit. Dlužno dodat, že soupeř nehrál žádnou extratřídu, ale výkony našich hráčů byly na hony vzdáleny sotva průměru. Výsledkem je průběžný stav před závěrem 1:3 se ztrátou 85 kuželek.

Tento stav při kvalitách obou týmů je v podstatě rozhodnutý. V závěrečné čtveřici se ještě blýskl Michal Bučko (643) coby první hvězda utkání, zatímco na Radku Hejhalovi (576) byla až příliš patrná prodělaná nemoc. Prohráváme 2:6 (3557:3624), ale dlužno dodat, že jsme se porazili sami. Soupeř zdaleka nepředvedl svoje schopnosti.

 

utkani_skk_rokycany_-_skk_trstena_starek_interliga