Poslední podzimní zvonění


01.12.2023

Tento víkend se uzavře (s výjimkou interligy) podzimní část mistrovských soutěží. Naše družstva sice hrají na drahách svých soupeřů, ale to neznamená, že na našich drahách bude klid.

V sobotním dopoledni uzavřou podzimní část hoši z Holýšova, kterým se v letošní sezóně v "domácím prostředí" nebývale daří, když zde dosud neokusili hořkost porážky a v duelu se Sokolem Údlice by rádi tento trend udrželi.

Po tomto utkání si dají poslední dostaveníčko nejlepší hráči 1. ligy neregistrovaných, aby zakončili sezónu tradičním finále jednotlivců.

Venkovní výjezdy našich družstev zahájíme v Duchcově, kam v sobotním dopoledni připluje naše vlajková loď. Duel s nováčkem interligy, jehož oporou je vedle reprezentanta Zdeňka Ransdorfa ještě v loni náš hráč Honza Endršt, dokonale prověří naše možnosti.

Velká výprava se v sobotu chystá do Kosmonos. Dopoledne tam totiž uzavře úspěšné působení ve 2. lize béčko a odpoledne se pokusí trochu rehabilitovat tým žen.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň vás srdečně zveme k návštěvě naší herny potažmo našeho Sport baru.