Porážka v přípravě v Eschlkamu


02.09.2023

Zahájení mistrovských utkání se kvapem blíží a přípravy finišují. Další přípravou naší vlajkové lodi bude utkání na drahách účastníka 2. bundesligy SKK Eschlkam v jehož dresu hraje odchovanec Sokola Kdyně David Machálek (tč. po operaci kyčle). V loňském roce jsme mohli tento tým přivítat na našich drahách. Stejně jako při turnaji v Kamenici nad Lipou bude i tento přípravný zápas kombinací áčka i béčka, které čeká náročná sezóna ve 2. lize.

Úvodní čtveřice byla vcelku vyrovnaná, když o náš bod se postaral Vojta Špelina (603), zatímco Roman Pytlík (602) statečně držel krok s nejlepším domácím hráčem. Průběžné skóre 1:1 a ztráta 13 kuželek byla pro nás přijatelná.

Prostřední část prakticky rozhodla o výsledku. Láďa Moulis (483) držel krok se soupeřem pouze na úvodní dráze a finiš Tomáše Havla (570) přišel příliš pozdě. Řečí čísel prohráváme 1:3 s rozdílem 106 kuželek.

Závěrečná čtveřice skončila smírně, když náš bod získal Milan Vagner (568), naproti tomu Martin Prokůpek (565) na svého soupeře nestačil, čímž pečetil konečný výsledek na 2:6 (3391:3520). Utkání nám ukázalo, že do zahájení mistrovských soutěží nás čeká ještě hodně práce.

 

skk_eschlkam-skk_rokycany