Porážka, která se nečekala


03.03.2024

Po včerejším nepříliš dobrém vystoupení s Valašským Meziříčí nás dnes čeká aktuálně poslední tým tabulky FTC KO Filakovo. Ještě máme v živé paměti jak slibně rozehrané utkání na drahách soupeře (po kolikáté letos už) jsme nedokázali dovézt do úspěšného konce. Dnes si musíme říct, že podobný luxus už si nesmíme dovolit.

Úvod utkání by se dal nazvat smrští, když oba naši hráči Radek Hejhal (613) i Milan Wagner (583) se do soupeře pustili s nebývalou intenzitou. Bohužel jak už to u nás bývá vydržela nám jen na úvodní dráhu. V dalším průběhu soupeř hru vyrovnal a nakonec i skóre. Po první třetině tak při smírném stavu máme 17 kuželek k dobru.

Prostřední část výrazně ovlivnila průběh utkání. Do naší hry se vloudila křeč a soupeř toho stoprocentně využil, přestože dokázal vyprodukovat neskutečné množství chyb, dokázal je kompenzovat hodovkami, což v našem repertoáru nebylo. A když se k tomu přidá nepřízeň paní štěstěny výsledek se dostavil. Před závěrem tak prohráváme 1:3 s výrazným mankem 70 kuželek a to se bude stahovat velice obtížně.

Závěr utkání postrádal jakýkoliv náboj. Hosté vědomí si pohodového náskoku utkání kontrolovali a my při vší snaze neměli sílu na jakoukoliv korekci. Po jednom z nejslabších domácích výkonu prohráváme zcela zaslouženě 1:7 (3482:3575) a v boji o záchranu v soutěži jsme si nijak nepomohli.

 

utkani_skk_rokycany_-_ftc_ko_filakovo_interliga