Porážka, která bolí


12. 10. 2024

Jedna těžká zkouška za druhou pronásleduje naší rezervu. Dnes k nám přijíždí zkušené družstvo SKK Podbořany, které přiváží loni ještě hráč našeho klubu Michal Bučko.

Od úvodních hodů se hrálo velice pěkné utkání a naši hráči v něm rozhodně nehráli druhořadou roli. Libor Bureš (570) podal velice solidní výkon, ale na druhé straně stál Michal Bučko (627) a to bylo přeci jen velké sousto. Přesto zisk jedné dráhy stojí za zaznamenání. Míra Novák (549) na soupeře doslova vlétl, ale krajní dráhy se mu úplně nepovedly. Přesto nakonec bral po zásluze bod. Po úvodní čtveřici tak máme vyrovnaný stav a my ztrácíme 46 kuželek.

Prostřední část o výsledku nerozhodla. Pavel Andrlík starší (558) nastoupil letos poprvé a hned připsal na naše konto dílčí bod o kterém rozhodl již po třech drahách. Stejnou jistotu, ale v opačném gardu, měl Michal Pilař (520), který se o lepší výsledek připravil velkým množstvím chyb (14). Před závěrem tak máme nadále smírný stav a naše ztráta už je jen 23 kuželek.

Drama se smutným koncem, tak by se dala charakterizovat poslední čtveřice. Láďa Moulis (514) sice za svým soupeřem mírně zaostával, ale krach na poslední dorážce měl nakonec fatální následky. Pavel Andrlík mladší (606) sice podal brilantní výkon, ale na celkový zisk byť jen jediného bodu to nakonec nestačilo. Prohráváme smolně 3:5 (3317:3326), když největší rozdíl byl v počtu chyb (45:29).

 

skk_rokycany_b-skk_podborany__12-10-2024