Podzimní část soutěží finišuje


24.11.2023

Podzimní část mistrovských soutěží se pomalu chýlí ke konci a my jsme tu s naší pravidelnou pozvánkou.V sobotu bude na našich drahách opět živo, neboť se bude podávat tradiční trojchodové menu tentokrát poněkud v pozměněném sledu.

Naše vlajková loď má tento víkend volno a tak sobotní program zahájí dopoledne céčko, které po čtyřech zápasech na drahách svých soupeřů přivítá hráče Sokola Újezd sv. Kříže. S tímto soupeřem máme výrazně pasivní bilanci a tak by stálo za to ji poněkud upravit.

Po obědě nastoupí ženy proti hráčkám Kuželky Aš. První utkání na drahách našich soupeřek jsme po nejlepším výkonu sezóny vyhráli a rozhodně by nebylo špatné se do tohoto módu vrátit.

Jestli se říká, že to nejlepší nakonec, tak v sobotním programu to platí stoprocentně. Závěr totiž obstará béčko, které momentálně hraje ve velkém stylu o čemž svědčí již pětizápasová série bez ztráty kytičky. V souboji s posledním týmem tabulky KK Konstruktiva Praha se nabízí přidat šestý korálek v řadě na šňůře vítězství.

V pondělním podvečeru uzavře svoji podzimní část soutěže déčko, které zajíždí do Dobřan, kde se utká s céčkem TJ.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň vás tímto zveme do hlediště a současně k návštěvě našeho Sport baru.