Po slibném úvodu fiasko


23.09.2023

Po nevýrazném výkonu a zasloužené porážce doma s Trstenou nás dnes čeká mnohem přijatelnější soupeř FTC KO Fiľakovo. Tamní dráhy sice nepatří k nejpadavějším, ale my potřebujeme bodovat a tak se na to nemůžeme ohlížet.

Do role průzkumníků byli nasazeni Míra Šnejdar (636) a Radek Hejhal (609). Po první rozkoukavací dráze oba jasně diktovali tempo hry, kterému domácí hráči nestačili. Po první třetině si hřejeme náskok 2:0 s převahou 100 kuželek.

V prostřední části absolvuje svoji interligovou premiéru Karel Koubek (557), jemuž bude sekundovat Michal Jirouš (579). Oba naši hráči hráli hluboko pod své možnosti a zaslouženě své duely prohráli. Při smírném skóre je náš náskok už jen 58 kuželek a závěr tak bude napínavý.

Závěr byl notně nervózní a tomu i odpovídaly předvedené výkony. Náš prapor dlouho držel Michal Bučko (557), který až v samém závěru neodolal náporu soupeře, naproti tomu Vojta Špelina (517), kterého od 83. hodu vystřídal Milan Wagner, nebyl ve hře vůbec. Po tak nadějném úvodu konečný výsledek 2:6 (3455:3482) opravdu zamrzí a nezbývá než konstatovat, že tento vstup do soutěže se opravdu nepovedl.

 

zapas_ftc_ko_filakovo_-_skk_rokycany_interliga