Od Plzně po Brno


03.11.2023

Zase je před námi víkend a s ním již tradičně spojené pokračování mistrovských soutěží. Tentokrát budou v akci všechna naše družstva, nicméně los se s nimi příliš nemazlil.

V sobotním dopoledni vyráží v dalším kole krajského přeboru céčko do krajského města. Soupeřem mu bude lídr soutěže Sokol Plzeň V A. Náš soupeř tuto soutěž vyhrál v uplynulé sezoně a měl tím nakročeno do divize. Bohužel nedostatek hráčů je donutil opětovně se přihlásit do krajského přeboru.

Na Moravu míří naše vlajková loď i rezerva. Pro áčko je cílový přístav Brno, kde se utká se Sokolem Husovice a pokusí se přidat další korálek na šňůru vítězství. Béčko jede na Vysočinu do Kamenice nad Lipou, ale zde by byl jakýkoliv bodový zisk roven zázraku.

Na našich drahách bude v sobotu také živo. Dopoledne rozehrají svůj druhý díl trilogie borci z Holýšova, jenž přivítají hráče Kovohutě Příbram s cílem udržet domácí neporazitelnost. Odpoledne se na vítěznou vlnu budou chtít vrátit naše ženy v souboji s hráčkami KK Jiří Poděbrady.

Pondělní podvečer je hracím dnem okresního přeboru. Naše déčko bude chtít zapomenout na nešťastnou porážku v Dobřanech, ale rezerva Sokolu Plzeň V rozhodně nebude snadným soustem.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň vás tímto zveme do hlediště a následně do našeho Sport baru.