O víkendu bude živo


20.10.2023

Týden se s týdnem sešel a nastává nám víkend a s ním i další kolo mistrovských soutěží. Pro naše fanoušky dobrá zpráva, že všechna naše družstva (vyjma žen) hrají svá utkání na domácích drahách. Postavení v tabulkách není zrovna nejlepší a tak by se vaše povzbuzování hodilo.

V sobotu nás čekají dva duely. Dopoledne hostí v krajském přeboru céčko rezervu Škody Plzeň a rádo by přidalo na svůj účet i body z domácího prostředí.

Odpoledne přivítá béčko souseda v tabulce SKK Podbořany a po nevydařeném výletu do Jičína velí povinnost bodovat.

V sobotním odpoledni se představí ženy v Praze - Braníku, kde se utkají s největším favoritem soutěže Konstruktivou Praha a pokud nechceme odjet s prázdnou, musíme předvést mnohem lepší výkon než v posledním vystoupení.

Neděle tentokrát není volným dnem, nýbrž dalším pokusem o zisk interligových bodů. Na naše dráhy však dorazí aktuálně druhý tým tabulky TJ Rakovice. Rozpoložení v týmu sice není nejlepší, ale kde nejlépe tu černou sérii zlomit než doma. A vaše hlasivky by k tomu byly dost potřeba.

V pondělním podvečeru má svůj čas déčko, které hostí tým z konce tabulky TJ Přeštice. Přestože se jedná o okresní přebor, tak i zde jsou k vidění pěkné výkony a tudíž stojí za to se přijít podívat.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.