Nepovedená Slovenská mise


20.11.2022

Po včerejším nešťastném sledu událostí, které vyvrcholily pouze jednobodovým importem z Fiľakova jsme se postavili poslednímu vítězí Ligy mistrů a historicky jedinému vítězi interligy ŠK Železiarne Podbrezová. Z domácích hráčů v letošní sezóně nejde zdaleka takový strach jako v uplynulých letech a tak jsme tajně doufali v bodový zisk.

Do první šestice jsme nasadili trio Radek Hejhal (653), Honza Endršt (603) a Míra Šnejdar (587) a úvod se nám vcelku vydařil. Radek podal skvělý výkon a to si ještě na třetí dráze vybral oddychový čas. Honza sice nejlepšímu hráči domácích statečně vzdoroval, leč na bod to nestačilo. Míra bojoval spíš sám se sebou, neboť soupeř byl od druhé dráhy pouhým sparingpartnerem. Výsledkem našeho snažení je průběžný stav v poločase 2:1 a plus 14 kuželek pro nás. 

Ve druhé šestce se představí Vojta Špelina (584), Michal Jirouš (539) a Michal Bučko (579). Druhá polovina se nám vůbec nepovedla jak výsledkově tak i herně a je smutné konstatování, že soupeře jenž nepodal ani průměrný výkon jsme nedokázali potrestat. Komentovat jednotlivé hráče mi přijde zcela zbytečné, neb řeč čísel hovoří jasně. Porážka 6:2 (3613:3545) dává tušit, že před Ligou mistrů není všechno tak růžové, jak se po utkání s Valašským Meziříčí zdálo. Tato druhá Slovenská mise se stejně jako ta první nepovedla.

 

zapas_sk_zeleziarne_podbrezova_-_skk_rokycany_interliga_1