Neděle - dva tituly


28.01.2019

Denisa Pytlíková a Vojtěch Havlík mistři plzeňského kraje

Nedělní boje o mistrovské tituly byly ve znamení mládeže. V Dobřanech zápolily junioři a juniorky a v Plzni na škodovce dorost a žactvo.

V Dobřanech splnila roli favoritky obhájkyně titulu Denisa Pytlíková. O jejím vítězství nebylo pochyb a navíc skvělým výkonem 583 poražených kuželek dosáhla třetího nejlepšího výkonu dne ve společnosti s juniory.

Stejně skvělý výkon podal Vojtěch Havlík (570) a zaslouženě slaví mistrovský titul a postup na MČR. Bohužel svůj stín nepřekročila Veronika Horková, která sice obsadila 3. místo, ale daleko za postupovými branami. Stínem je neúčast našeho žactva, které do Plzně vůbec nedorazilo, což značí že jistá vítězka Natálie Šreiberová si muže o účasti na MČR jen zdát.

Celkový zisk šest medailí je sice zlepšení oproti loňskému roku, ale letos jsme získali tři tituly, zatímco loni pět. Šest postupových míst na MČR je oproti loňsku vzestup (loni pět - ve skutečnosti čtyři), což nás může těšit. Děkujeme všem našim hráčům za dobrou reprezentaci klubu a postupujícím přejeme hodně úspěchů na MČR.