Nabitý kuželkářský víkend


01.03.2024

O tomto víkendu naše dráhy nevychladnou. Předehrou tohoto nabitého víkendu byla dohrávka 1. kola 2. ligy mezi Zelenými Žraloky a týmem JIS TGM. 

Průběh tohoto utkání byl velice překvapivý. Úvodní čtveřice sice skončila ve prospěch favorizovaných Žraloků, ale jedna dvojice byla více než vyrovnaná. Přesto vedení 2:0 a plus 45 kuželek ve prospěch Žraloků hovořilo jasně. Druhá polovina skončila sice smírně, ale výpadek jednoho hráče Zelených Žraloků znamenal, že poražené kuželky se přesunuly na stranu hráčů JIS TGM, což v konečném důsledku znamenalo remízu.

Na tento bezesporu dramatický duel naváže doslova nabitý víkend. V sobotu se bude podávat menu o třech chodech. Předkrm obstará céčko, jenž v dalším kole krajského přeboru hostí tým z konce tabulky TJ Havlovice A a určitě bude chtět odčinit porážku z minulého kola v Plzni na Slavoji.

Zlatým hřebem sobotního programu by měl být interligový duel naší vlajkové lodi s týmem TJ Valašské Meziříčí. Hosté, jenž před sezonou oslabili o svého nejlepšího hráče Rostislava Goreckého, jsou jediným soupeřem Ježků z Jihlavy v boji o mistrovský titul. Na podzim jsme na drahách soupeře jen těsně prohráli a tak je výsledek tohoto souboje otevřený.

Závěr sobotního programu bude patřit naší rezervě, která vévodí druholigové tabulce. Soupeř SKK Jičín bojuje o záchranu a dá se očekávat, že se nebude chtít jen tak vzdát, což je tou nejlepší pozvánkou do hlediště.

V neděli dopoledne přivítáme v dalším interligovém souboji hosty ze Slovenska KO FTC Filakovo. Na podzim jsme na drahách soupeře slibně rozehranou partií ztratili, takže mu máme co vracet.

Naši pozvánku zakončíme v pondělním podvečeru, kdy v dalším kole okresního přeboru hostí déčko v atraktivním duelu CB Dobřany C.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a zároveň vás srdečně zveme do hlediště.