Na Slavoji bez šance


24.02.2024

Doslova s torzem týmu nastupujeme na drahách aktuálně druhého družstva tabulky Slavoj Plzeň B. Náš soupeř v uplynulém kole selhal v boji o vedení v soutěži na drahách Sokola Plzeň V, když slibně rozehranou partií nedokázal dovézt do vítězného konce. O to větší motivaci bude mít dnes a to i při vzpomínce na úžasné podzimní střetnutí na našich drahách.

Úvod utkání obstarala dvojice náhradníků Jirka Vavřička (516) a Honza Beníšek (478) a nebyl to úvod zrovna povedený. Jirka sice vyhrál úvodní dráhu, ale v dalším průběhu již na svého soupeře nestačil. Honza prohrál nešťastně úvodní dráhu a další šanci  dostal až když už bylo o bodu rozhodnuto. Po první třetině tak prohráváme 0:2 s mankem 70 kuželek.

Prostřední část skončila smírně, když o náš bod se postaral další náhradník Michal Pilař (516), zatímco Honza Ungr (488) na slibný úvod již v dalším průběhu nenavázal. Před závěrem tak prohráváme 1:3 a naše ztráta narostla na 81 kuželek.

Závěr už si domácí zkušené pohlídali. My jsme se dostali ještě jednou ke slovu zásluhou Ládi Moulise (519), naproti tomu Dominik Černý (507) neměl na nejlepšího hráče utkání nárok. Prohráváme po velmi průměrném výkonu 2:6 (3024:3165), čímž jsme přerušili sérii tří vítězství.

 

tj_slavoj_plzen_b-skk_rokycany_c_24.2.2024