Na lídra jsme nestačili


11.02.2024

Po úspěšné slovenské misi nás čeká soupeř z kategorie "TOP" ŠK Železiarne Podbrezová. Náš soupeř v dosavadním průběhu soutěže neztratil ještě ani bod a dá se očekávat, že ve stejném duchu chce pokračovat i na našich drahách. Do utkání proto jdeme s tím, že nemáme co ztratit.

Od úvodních hodů soupeř demonstroval svoji kvalitu a sílu. Naši hráči Michal Bučko (585) i Milan Wagner (604) sice dělali co mohli, ale k zisku bodu bylo daleko. Po první třetině tak prohráváme 0:2 s mankem 68 kuželek.

Nástup do prostřední části patřil našim hráčům, ale to byl spíš spouštěcí mechanismus pro našeho soupeře a tak nakonec Radek Hejhal (612) ani Karel Koubek (583) na body nedosáhli. Před závěrem prohráváme 0:4 s rozdílem 142 kuželek a o výsledku je prakticky rozhodnuto.

V závěru nás od potupného kanára uchránil Roman Pytlík (608), zatímco trápící se Michal Jirouš (550) jen podtrhl naši porážku 1:7 (3542:3760). Je třeba se dívat dopředu, neboť přijdou daleko důležitější utkání, které budou mít vliv na konečné umístění v tabulce. 

 

 

utkani_skk_rokycany_-_sk_zeleziarne_podbrezova_interliga