Memoriál Vladislava Charouze - den desátý


11.01.2024

Desátý hrací den přinesl po delší době překonání hranice 600 poražených kuželek a také sérii neúspěšných pokusů o místenku pro start na finálovém turnaji MČR dvojic jednotlivých kategorií.

V úvodu se představili neregistrovaní hráči týmu Inpeel, kde na sebe výrazně upozornila Alena Petrová starší (525), jenž si osobním rekordem řekla o nominaci na úvodní duel nového ročníku ligy neregistrovaných. Druhá šedesátka (287) už má vysokou úroveň.

Ve druhé rundě se pokoušely o místenku na MČR dvojic Blanka Mašková (Sokol Chýnov) se svoji spoluhráčkou Kateřinou Katzovou (SK Žižkov Praha). Dosáhly sice na kuželku stejného výkonu (1094) jako dosud vedoucí slávistická dvojice Linda Lidman a Karoline Utíkalová, ovšem horší dorážkou se jim přímý postup nezdařil.

Obdobně se vedlo ve třetí čtveřici dvojici Slavoje Praha František Rusin, Evžen Valtr. Zde však na prozatím vedoucí karlovarské duo Hlaváč, Pavlík těch kuželek přeci jen trochu chybělo. V této rundě však padla dnešní jediná šestistovka zásluhou jejich oddílového kolegy Jaroslava Hažvy (628).

V samotném závěru se ještě rozhořel manželský souboj Züglerových a Hebrových, který vyzněl jednoznačně pro prvně jmenované.

 

 vlcha_24_vysledky_10 

vlcha_24_rozlosovani