MČR smíšených tandemů - další bronz do sbírky


25.06.2023

Sezóna 2022/23 je u konce. Definitivní tečku za ní udělá MČR smíšených tandemů. Ve startovním pavouku je nejlepších 16 dvojic že včerejšího klání a tudíž i všichni tři naši zástupci.

Bohužel dnešek pro nás nebyl šťastným dnem. Již v první kole skončila cesta soutěží pro Honzu Endršta s Bárou Pýchovou (Jiskra Nová Bystřice) když ztroskotali až na Sudden Victory 23:24 na dvojici František Rusín (KK Slavoj Praha) a Hana Křemenová (SK Žižkov Praha). Ještě hůře, byť výsledek byl stejný, se vedlo Romanovi Pytlíkovi společně s Bohdanou Jankových (KC Zlín), kterým vystavili stopku pozdější finalisté Michal Laga (Sokol Machová) a Hana Stehlíková (Jiskra Otrokovice). Jediným kdo mohl slavit postup do čtvrtfinále byl Radek Hejhal společně s Veronikou Petrov (KK Konstruktiva Praha), když jim soupeři Karel Chlevišťan a Stanislava Ovšáková z TJ Odry nenastoupili.

Ve čtvrtfinále se utkali s dvojicí Konstruktivy Praha Pavel Vymazal a Emílie Somolíková a ani v tomto duelu neměli vážnější problémy a zajistili si tak jistotu medaile.

V semifinále ovšem padla kosa na kámen, aneb červenou na semaforu rozsvítila dvojice pozdějších mistrů Jaroslav Hažva {KK Slavoj Praha) a Blanka Mašková (TJ Sokol Chýnov). Zisk bronzové medaile po včerejších hodech je poněkud za očekáváním, ale hold každý den není posvícení.

Sezóna 2022/23 je minulostí a v té nadcházející se budu těšit na další úspěchy hráčů SKK Rokycany.

 

mcr_tandem_mix_2023