MČR juniorů a dorostu


29.04.2019

Pokračování mistrovství jednotlivců

Na čtyřech místech (Nová Bystřice, Trutnov, Teplice a Vyškov) se uskutečnila druhá část mistrovství ČR jednotlivců juniorů a dorostu a ve třech kategoriich jsme měli své zastoupení. 

V Trutnově soutěžily juniorky a naše naděje se upínali k Denise Pytlíkové. V kvalifikaci Denisa porazila průměrných 541 kuželek, což stačilo na 16. místo a postup do nedělního finále, kde se zlepšila (547) a obsadila konečné 9. místo. V kombinaci (součet kvalifikace a finále) pak brala 12. příčku.

Ve Vyškově startovaly dorostenky, kde jsme měli dokonce dvojí zastoupení v Míše Provazníkové a Veronice Horkové. Ústpěšnější byla Veronika, která výkonem 524 poražených kuželek obsadila 9. místo a postoupila do nedělního sprintu, kam však bohužel nepostoupila Míša, jenž obsadila výkonem 502 kuželek 24. příčku. V nedělním sprintu postoupila Veronika do čtvrtfinále, kde však narazila na pozdější vítězku a součastně i vítězku soutěže jednotlivců Barboru Pýchovou a to byla pro ni konečná a umístění na 5. - 8. místě.

V neposlední řadě v Teplicích startoval v kategorii dorostu Vojta Havlík, který obsadil krásné 9. místo výkonem 550 poražených kuželek, čímž postoupil do nedělního sprintu, kde však prohrál již v 1. kole a obsadil 9. - 16. místo.