MČR družstev neregistrovaných - semifinále


27.05.2023

Malebné město na úpatí Jeseníků Šumperk hostí finále MČR družstev neregistrovaných. Celkem 24 týmů usiluje o 16 místenek pro nedělní finále a mezi nimi i dva naši zástupci Bedřich Rokycany a Totalgym.

Podle rozlosování hrají oba naši zástupci v poslední čtveřici, takže mají dokonalý přehled o hranici postupu do finále. Cestu za vytouženým postupem zahajují za Bedřichy Láďa Benýr (264) a za Totalgym Honza Zítek (303). Lépe se dařilo Honzovi, který podal znamenitý výkon. Láďa se s drahami úplně nezžil a konečný výsledek tomu odpovídal.

Ve druhé rundě nastoupil za Bedřichy Michal Šilhavý (296) a za Totalgym Honza Sutr (297). Michal výrazně zvedl akcie Bedřichů, byť měl ke spokojenosti daleko, zatímco u Honzy po nevýrazné první dráze přišel uragán a Totalgym při své premiéře ve finále MČR si počíná jako ostřílený mazák.

Třetími hráči jsou u Bedřichů Láďa Šilhavý (264) a u Totalgymu Veronika Moučková (254). Láďovi se hra příliš nedařila a o postup do zítřejšího finále bude ještě boj. Veronika bojovala a zde mají postupové ambice vcelku reálnou podobu.

Závěr patří zkušeným dotahovákům. Za Bedřichy nastupuje Martin Furst starší (297) a za Totalgym Zdeněk Enžl (279). Oba hráči nastoupili na drahách vedle sebe, což hlavně na té první popohánělo vpřed Zdeňka. Na druhé již tvrdil muziku Martin i když ani on příliš spokojený nebyl. Důležitý je fakt, že oba naše týmy postoupily do zítřejšího finále a sice Totalgym (1133) ze 7. místa a Bedřiši (1121) z 11. příčky.